Rijschool Kia

Professioneel Betrouwbaar Voordelig   

Rijschool Elst

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Elst? Een rijschool die jou het vertrouwen kan geven zodat jij zo snel en voordelig mogelijk je rijbewijs kunt halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Rijschool Kia biedt rijlessen aan in Elst en omstreken. Wij geven al jaren rijlessen in deze omgeving en hebben voldoende kennis en ervaring om jou uitstekend te begeleiden. Je moet er wel rekening mee houden dat je voor je praktijkexamen af moet wijken naar de locatie in Arnhem of Nijmegen. Daar houden wij rekening mee. Je volgt je rijlessen voornamelijk in Elst maar je instructeur laat jou ook oefenen op de gebruikelijk examenroutes in de omgeving zodat je optimaal voorbereid bent op je examen.   

rijschool elst
rijles in Elst

Rijles naar wens

Wij houden altijd rekening met jouw wensen. Daarom bieden wij naast reguliere rijlessen, ook uitgebreide pakketten aan. Deze zijn zeer zorgvuldig samengesteld zodat jij makkelijk kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kan ervoor kiezen om rustig aan op te bouwen en op je gemak jouw rijlessen te volgen, dat geeft extra rust. Het kan ook zijn dat je liever kiest voor een intensief traject zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. We hebben overal rekening mee gehouden en helpen je graag om een juiste keuze te maken.

Meer zekerheid

Wij bieden onze klanten een gratis proefles aan. Je kunt er dus voor kiezen om te starten met een vrijblijvende proefles zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om een rijles in Elst van ons af te nemen. Bovendien kan jouw rijinstructeur jou van meer informatie voorzien en op basis van je proefles te voorzien van persoonlijk lesadvies. Het aantal lessen dat je nodig zal hebben, is uiteraard in het persoonlijk lesadvies van je rijinstructeur opgenomen.

Stel blij okay

DE BESTE PAKKETTEN VIND JE BIJ ONS!