Contact

contact

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Arnhem, Elst, Nijmegen en omgeving? Wil je graag zonder zorgen en ook nog eens voordelig je rijles volgen? Neem dan contact met ons op! We helpen je zowel telefonisch als via de E-mail graag verder. 

Heb je vragen over de verschillende rijlespakketten? Of wil je liever meer informatie ontvangen over de tarieven

Wil je meteen beginnen en overweeg je een gratis proefles? Of heb je andere vragen over onze rijschool? Bijvoorbeeld in welke regio de rijlessen worden gegeven, wanneer je het beste kunt beginnen aan je theorielessen of praktijkexamen? Hoeveel rijlessen jij ongeveer zou moeten afnemen, etc.? Geen probleem. We staan je graag te woord en zullen rustig de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Het is tenslotte onze bedoeling om te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen en met een goed gevoel aan je rijlessen kunt beginnen.

Je kunt ons via allerlei wegen bereiken. Gebruik bijvoorbeeld het onderstaand contactformulier of bel ons op het mobiele nummer onderaan deze pagina.

Wij beantwoorden graag al je vragen en geven je vrijblijvend advies op basis van je wensen en voorkeuren.

Indien je contact opneemt via het onderstaand contactformulier, verzoeken we graag om je vraag of opmerking zo duidelijk mogelijk  te formuleren in het veld “Bericht”. Vul aub ook de verplichte velden Naam en E-mailadres in zodat wij daarop kunnen reageren. Wij streven ernaar om inkomende E-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Je kunt ons in de meeste gevallen ook direct bereiken op het mobiele nummer. Mochten wij niet in staat zijn om een oproep direct te beantwoorden, zorgen we ervoor dat je z.s.m. wordt teruggebeld.

  Contactgegevens

  Rijschool Kia

  Telefoon : 06 – 30 18 53 43
  E-mail: info@rijschoolkia.nl
  KvK nr: 74385267

  Openingstijden

  Maandag9:00 tot 21:00
  Dinsdag9:00 tot 21:00
  Woensdag9:00 tot 21:00
  Donderdag9:00 tot 21:00
  Vrijdag9:00 tot 21:00
  Zaterdag9:00 tot 21:00
  ZondagOp afspraak