Over ons

Rijschool Kia

Professioneel Betrouwbaar Voordelig   

Over Rijschool Kia

Rijschool Kia is een dynamische rijschool met ruime ervaring op het gebied van rijopleidingen in Arnhem, Nijmegen en omstreken. Wil je meer informatie over ons, kijk gerust rond op deze website of neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Met onze jarenlange kennis en ervaring, zijn wij het meest betrouwbare adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Onze rijschool staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

rijschool kia

Waarom kiezen voor ons?

  • Hoog slagingspercentage

  • Altijd een rijopleiding op maat

  • Deskundige rij-instructeur

  • Rijles in een nieuwe comfortabele auto

  • De mogelijkheid om 6 dagen in de week rijles te volgen

  • Je wordt op een gewenste locatie opgehaald en afgezet

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij brengen jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie. Bekijk onze pakketten en vraag vandaag nog een gratis proefles aan.

Meer over mij

Mijn naam is Kourosh Kia en ik ben rij-instructeur sinds 2003. Ik ben voornamelijk te vinden in de regio’s Arnhem en Nijmegen. Ik geef rijles met name in de plaatsen Arnhem, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Elst, Heteren, Driel, Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Lent, Malden en omliggende plaatsen.

Ik vind het een uitdaging om elke rijles leuk en leerzaam voor je te maken, zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in auto’s en alles wat er mee te maken heeft. De mensen iets leren en wegwijs maken in het verkeer is mijn passie. Het omgaan met mensen vind ik leuk en het feit dat je resultaat boekt is de leukste ervaring.

Voor je rijles zal je rijden in een nieuwe, betrouwbare en comfortabele Volkswagen Polo blue-motion.

Na de kennismaking met elkaar, krijg je van mij uitleg over de auto. Daarna gaan we een stukje rijden.

Bij het einde van de les geef ik je uiteindelijk een passend advies, over welk pakket het beste bij je past.

Ik ben van nature rustig en relaxed. Dat zie je straks tijdens de les terug. Ik heb veel geduld en probeer mensen op hun gemak te stellen. Tegelijk ben ik te allen tijde eerlijk naar jou toe.

Ik ben aardig en sociaal en vind het belangrijk dat ik mensen goed lesgeef zodat ze kwaliteit krijgen voor hun geld.