Gratis Proefles

Rijschool Kia

Ervaar zelf het gemak

Gratis Proefles

Vraag een gratis proefles aan, dit kan via het formulier onderaan deze pagina of door mij even te bellen.

Je wordt vervolgens op een afgesproken dag en tijdstip opgehaald op een voor jou gewenste locatie. Na een korte eerste uitleg van de instructeur gaan jullie samen rijden. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles de nodige hulp van jouw instructeur! Geen reden dus om je zorgen te maken.

Bovendien is de proefles  geheel gratis en verplicht je tot niets, ongeacht je keuze om wel of niet je rijlessen bij Rijschool Kia af te gaan nemen.

Na afloop zal de instructeur de verschillende lespakketten die wij aanbieden met jou doornemen en kan desgewenst ook al een advies uitbrengen welk pakket het beste bij je past.

Mocht je zelf met vragen of onduidelijkheden zitten, dan is dit een prima gelegenheid om deze met de instructeur bespreekbaar te maken. Tevens is er uiteraard alle tijd en ruimte om ook eventueel jouw ouders te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Verder vervolg

Ben je na deze les al helemaal enthousiast geworden en heb je voor je gevoel al een leuke klik met de instructeur? Dan kun je je natuurlijk ook direct bij de instructeur inschrijven en zo snel mogelijk starten!  Het is goed om te weten dat je bij onze rijschool geen rekening hoeft te houden met lange wachtlijsten. Meestal ben je al binnen enkele dagen aan de beurt voor je eerste les.

Wij hopen dat je na je eerste proefles voldoende vertrouwen in ons hebt gekregen en ervoor kiest om je rijopleiding bij ons te volgen. In dat geval, bieden wij jou uiteraard graag de zekerheid dat je met dezelfde rij-instructeur aan de slag gaat als waar je jouw proefles van hebt gehad.

Zijn er verder nog vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op.